Retour

Afkoelingsperiode

Het is tot 14 dagen na ontvangst mogelijk de retour zonder opgaaf van reden te melden aan ons. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd de artikelen terug te sturen. Enige voorwaarde is dat de producten ongebruikt en compleet zijn in de originele verpakking. Wanneer er verzendkosten gerekend zijn en de volledige bestelling wordt teruggestuurd, zal het volledige aankoopbedrag teruggestort worden.

De verzendkosten voor het terugsturen naar ons zijn voor rekening van de klant.

Het bedrag van de producten zal na ontvangst van de producten binnen enkele dagen, uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort worden.

Retourprocedure

Als het product op bestelling is gemaakt of is aangepast op basis van uw unieke specificaties, is het niet mogelijk om het te retourneren.

Sommige producten kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Stuur altijd een e-mail naar info@katjavandersteen.com om te controleren of het artikel kan worden geretourneerd voordat u het verzendt om misverstanden te voorkomen.

De producten kunnen verstuurd worden naar:
Zuiddijk 238
1505 DC, Zaandam
Nederland

Katja van der Steen

Stuur de factuur of een uitgeprinte bestelbevestiging mee met de terugzending met daarop aangevinkt welke producten teruggestuurd zijn en uw rekeningnummer. Het bedrag van de teruggestuurde artikelen wordt vervolgens teruggestort.